Ukoliko ste na proputovanju ili namjeravate da se zadržite u Doboju, na magistralnom putu M-17 nalazi se pravo mjesto za Vaš odmor. Klimatizovane sobe sa sopstvenim kupatilom, TV prijemnikom i potpunom zvučnom izolacijom uz profesionalno osoblje.


Ime i prezime:


E-mail adresa:


Tekst poruke:

Prvoklasni kuhari, koji sa svojim specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje ostavljaju goste bez daha. U svakom trenutku, ukoliko ste neodlučni koja vrsta jela bi Vam najviše godila, predložiće Vam najidealnije rješenje.
Sve sobe su klimatizovane, opremljene wireless mrežom za internet, kablovskom TV, modernim kupatilima i potpunom zvučnom izolacijom. "Motel Magistrala" je pravo mjesto za individualne i grupne posjete, bilo da se radi o seminaru ili uobičajenoj posjeti Doboju.

Gostima je na raspolaganju ekskluzivan restoran sa bogatom gastronomskom ponudom u okviru koje će ljubazno osoblje "Magistrale" preporučiti neko od jela nacionalne ili internacionalne kuhinje. U ponudi su topla ili hladna predjela, jela sa roštilja, pečenja, jela po narudžbi kao i raznovrstan slatki program.

U dogovoru sa upravom Motela, organizujemo prevoz po želji posjetilaca do bilo koje destinacije u okruženju. Idealno 24 sata na dan. Dobrodošli!