"Motel Magistrala" je visoku reputaciju i brojna turistička priznanja stekao i zbog vrhunskog restorana u kojem se služe prvoklasna jela i specijaliteti kuće koje pripremaju najbolji kuhari. Goste podstičemo da sami biraju jela ali ukoliko su neodlučni, konobari će preporučiti onu vrstu menija koji najviše odgovora u tom momentu.

Poslastice su posebna priča i sladokusci ih posebno cijene. Možete da birate iz naše ponude ili da ranije (uz rezervaciju) poručite neko od slatkih jela domaće ili internacionalne kuhinje.

S obzirom da se nalazi na magistralnom putu "Motel Magistrala" je savršeno mjesto za kraći ili duži odmor i osvježenje. Parking-prostor je pokriven video-nadzorom i danonoćnim nadgledanjem, a svim gostima nudimu maksimalnu diskreciju i tišinu u zvučno izolovanim sobama. Restoran takođe radi non-stop, 24 sata dnevno. Sva pića je teško nabrojati ali preporučujemo bogatu vinsku kartu, bezalkoholna i alkoholna pića i druge vrste napitaka.

Prvoklasni kuhari, koji sa svojim specijalitetima nacionalne i internacionalne kuhinje ostavljaju goste bez daha. U svakom trenutku, ukoliko ste neodlučni koja vrsta jela bi Vam najviše godila, predložiće Vam najidealnije rješenje.
Sve sobe su klimatizovane, opremljene wireless mrežom za internet, kablovskom TV, modernim kupatilima i potpunom zvučnom izolacijom. "Motel Magistrala" je pravo mjesto za individualne i grupne posjete, bilo da se radi o seminaru ili uobičajenoj posjeti Doboju.

Gostima je na raspolaganju ekskluzivan restoran sa bogatom gastronomskom ponudom u okviru koje će ljubazno osoblje "Magistrale" preporučiti neko od jela nacionalne ili internacionalne kuhinje. U ponudi su topla ili hladna predjela, jela sa roštilja, pečenja, jela po narudžbi kao i raznovrstan slatki program.

U dogovoru sa upravom Motela, organizujemo prevoz po želji posjetilaca do bilo koje destinacije u okruženju. Idealno 24 sata na dan. Dobrodošli!